Dodatna sanacija vodoopskrbne mreže i odgoda asfaltiranja u Biokovskoj ulici

Dodatna sanacija vodoopskrbne mreže i odgoda asfaltiranja u Biokovskoj ulici

09. rujna 2022.

Zbog dodatnih radova na sanaciji vodoopskrbne mreže u Biokovskoj ulici (donja Birina) koji se izvode na zahtjev investitora, radovi asfaltiranja na toj dionici neće se odraditi sukladno planiranoj dinamici, odnosno do 13. rujna 2022., već će se asfaltiranje provesti nakon dodatne sanacije vodoopskrbne mreže.

Sanacijom dodatnih 300 metara vodoopskrbne mreže svim kućama u Biokovskoj ulici omogućit će se spajanje ispred kuće, dobit će se bolja protočnost vode, a samim time i bolja kvaliteta vode. Isto tako, tijekom budućih popravaka kvarova neće se morati prekidati isporuka vode gotovo svim korisnicima u naselju Birina, već će se moći prekinuti isporuka vode samo određenom dijelu naselja, odnosno manjem broju korisnika.

Nakon izvršenih dodatnih radova na sanaciji vodoopskrbne mreže u Biokovskoj ulici žurno će se pristupiti asfaltiranju, a asfaltirat će se površina veća od trenutno planirane.

Molimo građane za strpljenje te im unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Kontakt

Izvor Ploče d.o.o.
Trg kralja Tomislava 16
20340 Ploče

Telefonski broj za informacije:

E-adresa za upite i informacije:

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr
Skip to content