Najava radova i prometna regulacija – 2. svibnja

Najava radova i prometna regulacija - 2. svibnja

28. travnja 2023.

Sukladno obavijesti izvođača Kamgrad d.o.o., obavještavamo građane o radovima koji će se u sklopu projekta aglomeracije Ploče, od utorka, 2. svibnja, izvoditi na sljedećim lokacijama:

  1. Asfaltiranje kolnika drugog dijela Vukovarske ulice odvijat će se od utorka, 2. svibnja i pustiti u promet od srijede, 3.svibnja.

  2. Radovi na križanju ulice V. Nazora i F. Tuđmana izvodit  će se od srijede, 3. svibnja, prema sljedećim uvjetima:

    a)  zabrana parkiranja u ulici V. Nazora u zoni dosad izvedenih radova trajat će od utorka, 2. svibnja do petka, 5. svibnja, zbog ispiranja i ispitivanja izvedenih radova. Od 2. svibnja moći će se samo prometovati ulicom, bez mogućnosti parkiranja.

    b) radovi na križanju odvijat će se od srijede, 3. svibnja do petka, 5. svibnja, a prema potrebi i dulje. Križanje će biti zatvoreno za promet od ljekarne do mesnice Pivac, uz mogućnost prolaska u jednom smjeru prema parkiralištu iza crkve. Izvodit će se radovi na sanaciji gradske kanalizacije i izradi spoja za novi vodovod i trasa do nove vodovodne šahte.

  • Radovi na trasi vodovoda od Ulice F. Tuđmana do dječjeg igrališta odvijat će se od ponedjeljka, 8. svibnja do petka, 12. svibnja, s paralelnom izvedbom priključaka kanalizacije i vodovoda u ulici V. Nazora do mesnice Pivac. Promet ostatkom ulice V. Nazora bit će moguć samo kružno iza solitera.

  • Radovi u ulici S. S. Kranjčevića izvodit će se  od utorka, 2. svibnja do ponedjeljka, 15. svibnja.

  • Od 15. svibnja odvijat će  se izvedba kolektora GK 9-3 (iza zgrada u ulici Vladimira Nazora od broja 1 do 5), uz uvjet da se izmjesti kiosk Tiska, koji je sada prepreka izvođenju radova. Glavni preduvjet za izvođenje radova je otvaranje ulice T. Ujevića gdje će radovi završiti 29.travnja.

  • Radovi na izvedbi priključaka kanalizacije i vodovoda u ostatku ulice V. Nazora izvodit će se u razdoblju od 15. svibnja do 04. lipnja.

Promet ulicom V. Nazora skroz zatvoren, a smjer prometovanja za vrijeme radova prikazano je na fotografiji.

Zahvaljujemo stanovnicima Ploča na strpljenju i razumijevanju!  

Kontakt

Izvor Ploče d.o.o.
Trg kralja Tomislava 16
20340 Ploče

Telefonski broj za informacije:

E-adresa za upite i informacije:

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr
Skip to content