OBAVIJEST GRAĐANIMA GRADA PLOČA O PREKIDU ISPORUKE VODE – IZMJENA

OBAVIJEST GRAĐANIMA GRADA PLOČA O PREKIDU ISPORUKE VODE – IZMJENA

Obavještavamo građane da će dana 27. studenog 2023. godine (ponedjeljak), zbog radova na aglomeraciji te održavanja mreže doći do prekida isporuke vode na području grada Ploča i okolice.

Do prekida na području cijelog grada doći će zbog istovremenog rada na glavnom cjevovodu na tri dionice:

a) Izmjena elektro-ventila i mjerača na vodospremi Ploče. Izvođač radova je tvrtka Pomak d.o.o. Split. Planirano trajanje radova je od 08 – 14 h. Zbog navedenih radova bez vode će biti cijeli grad s okolicom.

b) Izvođenje radova na prespajanju na novi cjevovod za Dračevac i gornju Stablinu. Radove izvodi tvrtka Kamgrad d.o.o. Zagreb. Planirano trajanje radova je od 08 – 17 h. Zbog navedenih radova bez vode će biti područje od grada Ploče do Komina.

c) Izvođenje radova na spajanju vodovodne instalacije nove zgrade (kraj stare škole u Pločama). Radove izvodi IZVOR PLOČE d.o.o.. Zbog navedenih radova bez vode će biti područje od grada Ploče do Komina.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju.

Kontakt

Izvor Ploče d.o.o.
Trg kralja Tomislava 16
20340 Ploče

Telefonski broj za informacije:

E-adresa za upite i informacije:

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr
Skip to content