OBAVIJEST STANOVNICIMA GRADA PLOČA

OBAVIJEST STANOVNICIMA GRADA PLOČA

Obavještavamo stanovnike grada Ploča da je u tijeku punjenje vodom svih cjevovoda za Neretvu i za donji dio grada te se uskoro očekuje normalizacija vodoopskrbe na cijelom području grada Ploča i okolice.

Danas su uspješno izvršeni najavljeni popravci i prespajanja na glavnom cjevovodu na lokaciji vodospreme Ploče, prespoju za Dračevac i gornju Stablinu te spajanje vodovodne instalacije nove zgrade (kraj stare škole u Pločama).

Tijekom dana došlo je do neplaniranog kvara na ventilu na Birini koji je uspješno saniran čime je normalizirana vodoopskrba na cijelom području grada Ploča i okolice.

Napominjemo građanima da je, nakon završetka radova na otklanjanju kvarova i nastavka isporuke vode, moguća pojava kratkotrajnih zamućenja voda za piće. Pri nailasku vode za očekivati je privremeno zamućenje, zato pričekajte djelatnike Izvor Ploče d.o.o. da ispuste vodu na svim izljevnim mjestima dok se ne izbistri te je vodu tek tada moguće slobodno koristiti.

Molimo građane da se, u slučaju dugotrajnog zamućenja, jave dežurnom djelatniku IZVOR PLOČE d.o.o. na brojeve 020 679 729 ili 099 808 1836.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Kontakt

Izvor Ploče d.o.o.
Trg kralja Tomislava 16
20340 Ploče

Telefonski broj za informacije:

E-adresa za upite i informacije:

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr
Skip to content