Predstavljanje projekta izgradnje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Ploče

Predstavljanje projekta izgradnje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Ploče

Izvor-bistrine

Predstavljanje projekta izgradnje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Ploče održati će se u utorak 1. lipnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati u Domu kulture Ploče.

 

Projekt podrazumijeva izgradnju sustava odvodnje otpadnih voda razdjelnog tipa u naseljima Pločama, Baćini, Peračkom Blatu, Rogotinu i Šarić Struzi, a financira se bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda. Ukupna je vrijednost projekta 199.275.528,58 kuna, od čega odobrena sredstva Europske unije iznose 137.594.215,63 kuna. Ostatak iznosa financiraju Izvor Ploče d.o.o., Grad Ploče, Hrvatske vode te Republika Hrvatska, a razdoblje provedbe je od 2017. do 2022. godine.

 

Događaj će se održati u skladu s trenutnim propisanim epidemiološkim mjerama uz ograničen broj sudionika, a ako dođe do promjena mjera i mogućnosti nazočnosti većeg broja sudionika, javnost ćemo o tome obavijestiti na mrežnoj stranici www.izvorbistrine.hr i društvenim mrežama projekta.

Kontakt

Izvor Ploče d.o.o.
Trg kralja Tomislava 16
20340 Ploče

Telefonski broj za informacije:

E-adresa za upite i informacije:

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr
Skip to content